dentsu aegis network

FINLAND

Reetta Peltola iProspectin johtoon

21 syys 2016

Reetta Peltola, Head of iProspect

Aiemmin muun muassa Googlen EMEA-alueen pääkonttorilla Dublinissa työskennellyt Peltola keskittyy erityisesti uudessa tehtävässään asiakaskokemuksen kehittämiseen.

- iProspect kehittyy entistä enemmän brändien kokonaisvaltaiseksi markkinoinnin strategiseksi kumppaniksi. Yksittäisten digitaalisten ongelmien sijaan ratkomme siis yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän haasteitaan ja saavutamme koko liiketoiminnan kannalta merkittäviä tuloksia.

- Meillä on Dentsu Aegis -konsernissa tarjota asiakkaillemme ainutlaatuinen markkinoinnin kokonaisuus, jossa iProspectin roolina on luoda ratkaisuja dataohjautuvasti ja tuloshakuisesti. Digitaaliset ratkaisut ovat osa ydinosaamistamme ja konsernimme kautta meillä on tiimissämme myös esimerkiksi ulkomainonnan sekä kokemuksellisen markkinoinnin huippuosaajat, Peltola kommentoi.

Peltola on työskennellyt asiakkuusjohtajana iProspectissa vuodesta 2014 lähtien. Peltola raportoi Dentsu Aegis Networkin operatiiviselle johtajalle Kenneth Blomsterille.

- Reetan osaaminen asiakkuuksiemme kehittämisessä muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa on omaa luokkaansa: hän on määrätietoinen ja liiketoiminnan kehitystä painottava johtaja, Blomster kertoo.

iProspectissa vahvistetaan myös toimiston ostetun sosiaalisen median ja hakukonemarkkinoinnin osaamista 1.10.2016 alkaen.

Sari Koskenkorva, Performance Marketing Manager, Paid Social

Sari Koskenkorva on nimitetty Performance Marketing Manager, Paid Social -rooliin. Hän vastaa niin asiakkaidemme sosiaalisen median käytön kehittämisestä ostetun median puolella kuin tiimin osaamisen syventämisestä tällä saralla. 

Miikka Hoskonen, Performance Marketing Manager, Paid Search

Miikka Hoskonen on Performance Marketing Manager, Paid Search -roolissa vastuualueenaan hakukonemarkkinoinnin kehittäminen. He raportoivat Head of PPC Mika Mustialalle.

iProspect
iProspect on vuonna 1996 perustettu digitaalinen tulospohjaisen markkinoinnin toimisto, joka toimii 52:ssa maassa 3 400 asiantuntijan voimin. iProspect on osa Dentsu Aegis Networkia.